Ratkaisu talousongelmiin

Pääministeri Juha Sipilä lupasi muuttaa leikkauslakeja, jos työmarkkinjärjestöt keksivät loistoidean kilpailukyvyn ratkaisemiseen. Hallituksen politiikassa on korjattavaa, eikä se tuo ratkaisuja talousongelmiin, mikäli on uskominen tietokirjailija Ari Ojapellon analyysin Euroopan, maailman ja Suomen ongelmista.

Arin analyysi siitä, että tuottavuus kasvaa nopemmin kuin markkinat, vie pohjan työllistävältä talouspolitiikalta. Siksipä suuret työllisyystavoitteet ovat valuneet aina vetenä kaivoon. Siksipä ennen finanssikriisia työtunneissa mitattuna syntyi vain 37000 uutta työpaikkaa.Biotalouden ylösaja toki antaa vielä työllisyystoivetta, mutta hallitus voi tehdä paljon muutakin, mitä ei poliittisissa puheissa näy.

Tuottavuuden kehittymisen mahdollistaa laitteiden kehittyminen, eikä niitä veroteta, vaikka ne syövät työpaikkoja. Tämä on hallitusvallan "kananmuna.". Tähän nykyinen hallitus voi tehdä muutoksen ja samalla vapauttaa kysynnän verottamisen, että kulutukseen jäisi ostovoimaa.

SUOSITTELEN LAITEVEROA ROBOTISAATIOLLE 

Toinen, mitä lukija voi tehdä ja millä maamme pelastetaan on valuuttamekanismin palauttaminen kansallisiin käsiin.

SUOSITTELEN, KIRJOITA PAAVO VÄYRYSEN KANSLAISALOITE KANSALLISESTA VALUUTASTA

——————————-

Kannustan LUKIJAA lukemaan ja katsomaan Arin diagrammit ihan ajatuksen kanssa.

http://ariojapelto.blogspot.fi/2014/11/pelaistaisiko-protektionismi.html

PauliJuhaniPitknen
Muut Nivala

Olen nivalalainen yhteiskunnallinen ajattelija. Seitsemän tähden liike. Luonto, musiikki ja yhteiskunnalliset asiat ovat minulle tärkeitä. Kristuksen ruumiin jäsen. Kannatan euroeroa ja kelluvaa kansallista valuuttaa Suomen parhaaksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu