Pauli Juhani Pitkänen

Itsenäisesti kansainvälinen

Tuleva kansalaispuolue ajaa sellaista kansainvälisyyttä, jossa halutaan nostaa kansan omanarvontunnetta siihen suuntaan, että Suomi muuttuu kansainvälisesti itsenäisestä maasta toisin päin, eli itsenäisesti kansainväliseksi maaksi. Tämä keskustan Annina Ruotun slougan itsenäisesti kansainvälinen on mitä mainioin arvolataus kuvamaan asiaa . Tuleva puolue ajaa kotimaan etua ja ihmisyysaatetta kansallisista ja ihmisen lähtökohdista lähtien.

Kiireisin tehtävä on euroeron ajaminen maaliin. Euron tuoma kilpailukykyhaitta ei ole Suomen etu, eikä suomalaisten etu. Sisäisestä devalvaatiopaineesta tulee päästä eroon. Sellainen ihme tapahtuu kelluvassa markassa, jossa vienti saadaan vetämään ja kotimaisuus korostuu ja siten koko kansaintalous lähtee paremmin pyörimään. Ihmisen ei tarvitse mennä euron takia mutkalle, vaan kelluva markka joustaa kansantalouden mukaan. 

Tähän merkittävään työhön kutsutaan itsenäisen Suomen itsenäisiä kansalaisia. Täällä on hyvä olla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Puuttuuko Suomelta rohkeutta olla itsenäisesti kansainvälinen ? Tälläista kertoo se, että halutaan olla ytimissä. Tästähän kertoo se, että rakennemuutos pitäisi tehdä euron ehdoilla, kun euro ei tue kansallisia rakenteita. Kelluvassa markassa raha toimii toisin, se tukee Suomea, sellaisena kuin se on. Se tukee niitä vahvuuksia, mitä maaltamme löytyy, eikä niin, että mitä Suomen pitäisi olla. Pitäisi olla sitä sun tätä.

Mitä mieltä olet ?

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Ajattelevatko europuolueet kansalaisten parasta,kun he haluavat sisäistä devalvaatiota, eli saada Suomen mutkalle ?

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kelluva markka siis parantaa suomalaista kilpailukykyä ja edustaa siltäosin puhdasta pehmeää markkinataloutta. Euro on joustamaton Saksan etuja palveleva, Suomen kilpailukykyä syövä kova valtiokapitalistinen valuutta.

Se ei elä hetkessä, eikä se korjaa poliittisia virheitä ja on siten kuollut. Elävä kelluva markka reagoi päätöksiin. Siten se ohjaa poliittisia päättäjiä oikeisiin päätöksiin. Suomi on 7-8 vuotta velkaantunut, kun valuutta ei ole huomioinut hallitusten vaihtuessa poliittisia päätöksiä, kun Suomen painoarvo on jotain 1 prosentin luokkaa.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Sveitsi on itsenäisesti kansainvälinen maa. Suomi edustaa euron peränurkkaa ja siten sen impivaaralaista asuinaluetta. Omassa valuutassa tilanne muuttuu, Suomi ei sen jälkeen ole euron viimeinen komero. Eikös vain ?

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kansalaispuolue vastustaa Paavo Lipposen tänään kuultua lausuntoa, että integraatiota pitää syventää, jotta eurossa pärjätään. Kansalaispuolue haluaa ja rakastaa Suomen kansaa niin paljon, että haluamme vapauttaa Suomen eurokahleista, mitä askettäinen lausunto edustaa. Tähän vapautuksen toimintaan tarvitaan laajaa kansalaisymmärrystä, että se etenee ja se etenee.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kelluva markka parantaisi suomalaista elintarviketuotantoa siten että kotimaisten elintarvikkeiden kilpailukyky parantuisi verrattuna ulkomaisiin tuotteisiin. Onhan se epäreilua, että Suomi maailman pohjoisimpana maataloudesta ruokaa tuottavana valtiona joutuu pehmikkeiden jälkeenkin kovasti sopeutumaan euron tuomaan kilpailukykyhaittaan. Elintarvikepuolella vaihtotase ulkomaankaupassa muistaakseni on n. 3 miljardia negatiivinen. Tätäkin kautta tulisi Suomeen kansantalouteen ja maaseutuun lisää elinvoimaa.

Mitä mieltä olet ?

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kelluva valuutta ei tietenkään hoida kaikkea kovassa kansainvälisessä kilpailussa, mutta antaa toivon, voiman ja selviytymisen eväät. Siinä ei tarvitse mennä euron tapaan "majan purkajaisiin", vaan paremman kilpailukyvyn ansiosta kansan taloudellinen hyvinvointi tulee turvattua.

Toimituksen poiminnat