Pauli Juhani Pitkänen

Markkinavoimien ylistys

Minä olen markkinavoima ja minä haluan maailman valtiaaksi. Kaikkien kansojen tule palvella minua, sillä minä annan jokaiselle työtä 24/7. Monet päämisterit ja presidentit palvovat minua ja päättäjät poistavat esteitä tieltäni. Vastaanseisojat Pyhäpäivä ja vapaapäivä tuottavat minulle harmaita hiuksia. Ne tulee poistaa, että saan nukkua yöni rauhassa. Nukkumisestani puheen ollen Ranskan presidentti on minun uskollinen palvelija, hän nukkuu yöllä vain 3 tuntia. 24/ 7 on tavoitteeni. Laiskan ei pidä leipää syömän. Ah, kuinka minua palvotaan, kuinka minun kultaistani kruunua katsotaan, olenhan minä markkinavoima.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Laiskan ei pidä leipää syömän."

Juu ei. Syököön leivoksia.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Paulihan on Raamattunsa lukenut mies, näin käsitän. Niin mitenkä tämä Markkinavoima on sukua sille Isossa Kirjassa mainitulle mammonalle?

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Ristolle. Markkinavoimat taisivat saada symbolinsa jo Israelin kansan erämaavaelluksen aikana. Mooseksen ollessa vuorella neuvottelussa lähettäjänsä kanssa, kansa pakotti Mooseksen veljen Aaronin tekemään kultaisen vasikan, jonka ympärillä he sitten karkelovat ja jota he palvoivat jumalanaan.
Sama tanssi kultaisen vasikan ympärillä on jatkunut.
Europan keskuspankin edessä Frankfurtissa on sama symboli(liekö aitoa kultaa ), Strasbourgissa EU:n pääkonttorin edessä seisoo sama symboli sarvet sojossa.
Maailman pankin edessä sama jne,jne...

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Lutherin mukaan ihmisen epäjumala on se, mihin hän viime kädessä turvaa.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Ei mitenkään, mutta Jumala on se , joka kasvun antaa.

Toimituksen poiminnat