Pauli Juhani Pitkänen

Paavon ristiretki markkinaliberalismia vastaan

Paavo julisti taistelun keskustaan. Vastakkain ovat alkiolaisuus ja markkinaliberalismi. Keskusta muuttui Esko Ahon aikana alkiolaiselta pohjalta markinaliberalistiseksi puolueeksi jonka sisällä sinnittelee köyhän asialla oleva alkiolaisuus.

Markkinaliberalistinen ajatus näkyy aktiivimallissa ,yksityistämisessä, yhtiöittämisessä. Paavon tavoite on se, että puoluetta hallitsee alkiolaisuus, jonka sisällä on sitten markkinaliberalistinen arvomaailma.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Minä tulin kylästä kotiin, kun siirryin keskustasta kansalaispuolueeseen.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Markkinaliberalismi näkyi keskustan presedenttivaaleissa. Matti Vanhanen ei haastanut Sauli Niinistöä, kuin pienissä käytännön asioissa.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Markkinaliberalistinen aate edustaa oikestolaisuutta. Tämä oli pohjana silloinkin, kun Matti Vanhanen keskustan ehdokkaana kannatti julkisesti ennen äänestystä presidenttiehdokasta Sauli Niinistöä, kun Tarja Halonen oli SDP presidenttiehdokkkaana. Paavo ilmoitti menetelleensä toisin vaalien jälkeen. Näin Matti Vanhanen hämärsi keskustan eroa oikeistoon.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Tässäpä kirjoitus keskustan markkinaliberalistisesta kukkasesta,joka lakastui, kun valtio myi Mauri Pekkarisen aikana Kemiran yksityiselle, jolle kirjoituksen mukaan tuli monopoliasema ja käyttäjille kohonneet lainoittajahinnat, sekä kansantaloudelle suuret tappiot.

http://sibilyanev.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236031-...

Toimituksen poiminnat