Pauli Juhani Pitkänen

Missä EU, siellä ongelma

Perussuomalaiset esiintyvät kansallismielisenä vaihtoehtona ja on sen johdosta suosiossa. Kun katsotaan kulunutta hallituskautta, niin pitää muistaa perussuomalaisten  toimintaa. Missä EU, siellä ongelma oli populismia, jolla luotiin kannatusta, mutta mitään poliittista ohjelmaa asian suhteen tietääkseni ei ollut. Tämä tuli esille, kun kansalaisaloite euro erosta tuotiin valiokuntiin. Paavo Väyrysen mukaan perussuomalaiset olivat aktiivisia siinä, että asia ei etenisi eduskuntaan. Tämä oli siinä mielessä  epäisänmaallista toimintaa valuutta asiassa, jossa puolustettiin koditonta valuuttaa, eikä haluttu tuoda yhteisvaluutan tuomia suuria seurauksia keskusteluun.

Kun maahan muutti vuonna 2015 yli 32000 ihmistä. perussuomalaiset olivat hallituksessa. Hallitus ei tehnyt mitään, että maahanmuutto olisi ollut hallittua. Paavo Väyrynen on ainoa, joka teki esityksiä siitä, että maahanmuutto saataisiin hallituksi.

----------------------------

Seitsemän tähden liikkeellä on terve rahapolitiikka ja kannattaa hallittua maahanmuuttoa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

"Marraskuussa 2016 perustuslakivaliokunta Perussuomalaisten jäsenten johdolla hautasi tekaistuin perustein minun kesällä 2015 tekemäni kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Tätä päätöstä oli tekemässä mm. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän nykyinen puheenjohtaja Leena Meri. Euroalueen jäsenenä Suomella ei ole taloudellista itsenäisyyttä."
Paavo Väyrynen

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

"Syksyllä 2015 Perussuomalaisten eduskuntaryhmä siunasi yksimielisesti sen, että Sipilän hallitus torjui minun vaatimukseni rajatarkastusten palauttamisesta. Suomeen pääsi tulemaan yli kolmekymmentätuhatta turvapaikanhakijaa, pääasiassa nuorta miestä, joista suurimmalla osalla ei ollut oikeutta turvapaikkaan. Perussuomalaiset yhtyivät hallituksen selityksiin, ettei tarkastusten palauttaminen ollut mahdollista."
Paavo Väyrynen

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

"Kun Tähtiliike ei ole mukana vaalikeskusteluissa, kukaan ei vaadi Perussuomalaisia tilille Sipilän hallituksen holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta kesäkuuhun 2017 saakka, jolloin puolue siirtyi oppositioon. Muut eduskuntapuolueet vaikenevat, kun ne kantavat samaa vastuuta." PV

Toimituksen poiminnat